Coaching/begeleiding

Wanneer je (kenmerken van) ASS, AD(H)D of NAH hebt, kan het zijn dat je ervaart dat je een gebrek aan overzicht hebt, prikkelgevoelig bent, snel of veel stress ervaart, moeilijkheden hebt in communicatie of je eenzaam voelt.

Hoe kunnen we jou helpen?

In onze begeleiding ondersteunen we je bij het begrijpen van wie en wat je bent. We geven uitleg over ASS, AD(H)D en NAH, eventueel ook aan jouw omgeving. We helpen bij het structureren van je leven, zodat er rust ontstaat en helder kan worden wat je kwaliteiten en vaardigheden zijn.

Elk levensgebied, waarin je problemen ervaart of waarover je vragen hebt, kan aan de orde komen. We vinden het namelijk van groot belang dat onze begeleiding bijdraagt aan het hebben van overzicht, waardoor de mogelijkheid ontstaan om zo zelfstandig mogelijk te leven. We streven ernaar dat je welzijn ervaart, dat je kunt deelnemen aan de maatschappij en dat je je geaccepteerd voelt.

Jij staat centraal

Het gaat ons om jou, dus we kijken naar wat voor jou goed werkt. We werken niet met vastgestelde theoretische methodes, maar gebruiken de praktijk van elke dag om samen met jou inzicht te krijgen over ASS, AD(H)D of NAH en wat dat voor jou betekent.

Waar helpen we jou mee?

Onze hulp kan zowel praktisch als emotioneel-ondersteunend van aard zijn.
We begeleiden onder andere bij:
Het op orde brengen van de administratie, het voeren van gesprekken met instanties, het plannen van het huishouden, werk, of andere klussen, het (h)erkennen van je valkuilen en kwaliteiten en daarover communiceren en het verwerken van moeilijk situaties of gebeurtenissen.

Op welke locatie helpen wij jou?

We begeleiden bij voorkeur bij jou thuis (of op je werk) want daar leef/werk je. Soms kan het fijn zijn om op een andere plek af te spreken, een wandeling te maken, of een online afspraak te hebben. Daarin zijn we flexibel. Wij zijn een organisatie van zelfstandige, samenwerkende coaches, met ieder veel kennis van en ervaring met het werken met mensen met ASS, AD(H)D en/of NAH.

Heb je behoefte aan levensbrede begeleiding of wil je vrijblijvend met ons kennismaken?