Debbie de Jong

Hoe functioneren mensen met een vorm van autisme? Hebben mensen met autisme altijd hulp nodig, en wat is er dan nodig?

Vragen die mij bezig houden, boeien en waar alleen een persoonlijk antwoord op gegeven kan worden.

Ik ben ruim 5 jaar coach voor mensen met autisme en aanverwante kenmerken.In onze familie kwam ik voor het eerst in contact met autisme. Hierdoor ben ik bewuster geworden van de dingen die voor mij werkelijk van belang zijn. Een goede gezondheid, lichamelijk en geestelijk, je gelukkig voelen, alleen maar ook met een partner.

Ieder mens is uniek! Mijn hulpverlening is iedere keer weer anders omdat iedere persoon die ik begeleid weer anders is. Ik hou niet van betutteling, de mensen die ik begeleid zijn allemaal gemiddeld tot hoog intelligent en weten vaak heel goed wat ze nodig hebben. Ik vind het belangrijk om te coachen waar en wanneer dat echt nodig is en zodoende geen onnodige hulpverlening door te drukken omdat anderen dit belangrijk vinden.

Ik werk het meest bij de mensen thuis, soms is dat niet wenselijk en dan maken we andere afspraken. Voor Jobcoaching maak ik afspraken op het werk.

Mijn overtuiging is dat ieder mens prachtige kwaliteiten heeft, die soms niet (meer) zichtbaar zijn. In mijn begeleiding ga ik met je op zoek naar jouw kwaliteiten en jouw mogelijkheden.

Debbie de Jong
 Coach+

logo Kiwa    

Klik hier voor het contactformulier.