Gea Hofman

Ik ben altijd op zoek naar wat mensen echt raakt!!

Voordat ik überhaupt wist wat autisme was ontdekten we dat onze zoon erg obsessief met dinosaurussen bezig was en moeilijk vriendjes maakte. Hij was toen 4 jaar oud. Toen hij 11 jaar was kwam de diagnose; asperger.

Als moeder van een kind met autisme weet ik hoe dit je kan raken. Vanuit ervaring ken ik de impact van de diagnose die tegenwoordig ASS heet.
Mijn zoon is nu 32 jaar en hij geniet van zijn leven. Sinds kort woont hij op zichzelf en mede dankzij zijn begeleider redt hij zich uitstekend. Ik ben super trots op hem.

Als professional heb ik altijd met jongeren gewerkt in verschillende instellingen en in verschillende settings. En natuurlijk kwamen er veel jongeren met autisme en ADHD op mijn pad. Ik ontmoette ze in opvanghuizen, bij crisisinterventie en zelfs bij justitie. Maar ook in mijn werk in de Kunst en Cultuur sector, waar ik jonge mensen heb mogen stimuleren hun talenten te ontdekken, ontmoette ik veel jongeren met autisme.

Mijn zoon en mijn ervaringen op mijn werk hebben me gevormd tot wie ik ben; enthousiast, nieuwsgierig, creatief en ruimdenkend. Iemand helpen zijn weg te vinden in het leven, dat is mijn passie. Ik wil weten wat jou echt raakt.
Soms is dat eenvoudig, maar soms is dat een ingewikkelde zoektocht. En soms is dat spannend en leuk en dan weer stresserend en vervelend. Ik sta naast je om je met alle middelen en mijn kennis te ondersteunen en te helpen, want iedereen is het waard om een mooi leven te hebben.

Gea Hofman
Coaches+

 Nederlandse orde van beroepscoaches CRKO geregistreerde instelling

Klik hier voor het contactformulier.