Nora Vaneker

Zo zelfstandig mogelijk zijn, maar niet alleen!

Leven met ASS. Als leerkracht in het middelbaar onderwijs merkte ik dat het (school)leven voor iemand met autisme ingewikkeld en onlogisch in elkaar kan zitten. Veel jongeren met ASS hebben bijvoorbeeld moeite om structuur aan te brengen. In die tijd heb ik veel van deze jongeren geholpen meer inzicht te krijgen in hun gedrag en om rust te vinden.
Als coach neem ik nu deze ervaringen mee in mijn begeleidingspraktijk. Ik heb geleerd heel goed te luisteren. Ik ben geduldig, rustig en geef jou de tijd om jezelf te ontwikkelen en eigen keuzes te maken.

Hoe kan ik je helpen?

Door het voeren van gesprekken of het samen ondernemen van activiteiten maak ik je bewust van de keuzes die jij maakt en de andere keuzemogelijkheden die er zijn. We onderzoeken samen waar je tegenaan loopt en hoe je hiermee om kan gaan. Je kunt dan zelf uitproberen wat het beste bij jou past. Zo leer je wat ASS voor jou betekent, waar je moeite mee hebt en wat je goed afgaat. We kijken dus ook naar jouw sterke eigenschappen en hoe je deze in kunt[4] zetten in het dagelijks leven.

Zo zelfstandig mogelijk leven, dat is voor iedereen belangrijk en daar kan ik je bij ondersteunen!

Nora Vaneker
Coaches+

 Nederlandse orde van beroepscoaches CRKO geregistreerde instelling

Klik hier voor het contactformulier.