Over ons

De coaches van Coaches Plus

Coaches Plus Coöperatie U.A.

Wij zijn een samenwerkingsverband van individuele en zelfstandig werkende coaches, met allemaal onze eigen specialisme. We bundelen onze krachten binnen de coöperatie ‘Coaches Plus coöperatie U.A.’.

Missie

Onze missie is om het welzijn van onze cliënten te vergroten. We beogen daarmee dat onze cliënten in een omgeving leven waarin zij geaccepteerd en geïntegreerd zijn.

Werkwijze

Om de kwaliteit van het leven van onze cliënten te helpen verbeteren, werken we met korte lijnen. De cliënt heeft direct contact met de coach. We hebben nauwelijks overhead binnen onze organisatie. We merken dat dit bij onze cliënten zorgt voor overzicht en rust.

Elke coach heeft voor ieder begeleidingstraject een schaduwcoach, die kan invallen in het geval van ziekte of vakantie. Vervanging is dus altijd gegarandeerd.

Geschiedenis

Deze coöperatie is opgericht in 2016 door Debbie de Jong en Harolej van der Kleij, vanuit een behoefte om als zzp-ers, terwijl we onze eigen onderneming hebben, met elkaar te kunnen samenwerken. Om elkaar als coaches te versterken en te bekrachtigen en om samen beslissingen te nemen. Om, vanuit gelijkwaardigheid, te leren en te groeien. Sinds 2016 heeft onze coöperatie zich uitgebreid qua werkgebied en aantal coaches.


Coach worden binnen onze coöperatie?