Sandra Gerritsen

Wanneer je autisme, ad(h)d of NAH (niet aangeboren hersenletsel) hebt, kan het zijn dat jouw belevingswereld anders blijkt te zijn dan die van de mensen in je omgeving. Of dat jouw behoeften/grenzen niet passen in de maatschappij zoals deze is nu ingericht. Dit kan leiden tot miscommunicatie, overprikkeling, energieverlies, eenzaamheid, etc. Maar het kan ook anders. 

Graag kijk ik samen met jou naar hoe autisme/ad(h)d/NAH in jouw leven een rol speelt en wat je nodig hebt om meer geluk of vervulling te ervaren. Soms is vooral praktische hulp nodig (bijvoorbeeld hulp bij plannen en organiseren of bij het op orde brengen van je huishouden), maar vaak is ook ondersteuning bij rouw- en verliesverwerking helpend. Het kan gaan om verlies van baan of relatie, of om ‘verlies’ van dat wat er nooit was, maar wat je wel had gewild.

Indien gewenst kijk ik met jou ook naar wat er in relatie met jouw omgeving anders kan. Soms is voorlichting aan je naasten nodig zodat jij beter wordt begrepen. Andere keren is het nodig om je werkplek aan te passen zodat dat deze beter geschikt voor je wordt.

Vanuit rust en met betrokkenheid coach ik jou en eventueel je omgeving (partners, gezinsleden, collega’s, etc.) zodat het mogelijk wordt écht jezelf te zijn, daarmee tevreden of blij te zijn en je prettiger te kunnen verhouden tot je omgeving. Ik doe dat op een manier die bij jou past (door middel van gesprek, rollenspellen, (adem)meditatie of een andere, voor jou passende, manier). In mijn coaching kunnen/mogen alle levensgebieden aan de orde komen; ik werk tevens systeemgericht. 

Mensen ervaren mij als een rustig persoon, die snel aanvoelt wat er aan de hand is, die je spiegelt op je denken en doen, en die daarvoor een veilige bedding biedt. 

Ik geloof erin dat je de antwoorden op je vragen al in je hebt, ook al loop je mogelijk vast. Daarom is mijn coaching erop gericht om jou te helpen (weer) toegang te krijgen tot je eigen wijsheid, zodat je (weer) ervaart dat je zelf de regie hebt over jouw leven.

Ik ben afgestudeerd als re-integratiebegeleider/jobcoach. Na enkele jaren allerlei studiekeuze-, loopbaan-, en reïntegratietrajecten te hebben begeleid, heb ik een coachopleiding gedaan en ben ik daarnaast ook opgeleid tot mindfulnesstrainer. De afgelopen 9 jaar heb ik gewerkt als (team)coach en trainer. Vooral aan mensen met autisme, ad(h)d, NAH, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en burn-out klachten heb ik (re-integratie/job)coaching geboden.

Sandra Gerritsen
Coaches+

 Nederlandse orde van beroepscoaches CRKO geregistreerde instelling

Klik hier voor het contactformulier.