Jildau Popma

Terug naar ons team

Jildau Popma

Werkzaam in de regio(‘s) Flevoland, Gelderland (Noord en Midden) en Overijssel (West)

Ik geloof in het belang van geduld en empathie bij het begeleiden van mensen op hun weg naar zelfstandigheid.

In mijn begeleiding zal ik naar je luisteren, je begrijpen en je helpen in jouw tempo vooruit te gaan. Met mijn rustige en begripvolle benadering zul je je gehoord en ondersteund voelen gedurende ons traject.

Ik begrijp dat het leven soms behoorlijk overweldigend kan zijn, vooral wanneer het aankomt op financiën, werk, opleiding, huishouden en andere verantwoordelijkheden. Samen gaan we op onderzoek uit naar de obstakels die je tegenkomt en hoe je jouw unieke talenten kunt inzetten om hiermee om te gaan. Ik zal je begeleiden bij het vinden van oplossingen, zonder de controle volledig over te nemen, zodat je zelfstandig kunt groeien. Ik geloof in de kracht van mensen en wil hen graag helpen om deze kracht te ontdekken en te versterken.

Achtergrond

Ik ben een afgestudeerd maatschappelijk werker. Tijdens mijn studie heb ik me niet alleen gericht op de basisprincipes van het maatschappelijk werk, maar heb ik ook een keuzevak gevolgd in creatieve therapie en een minor in betekenisvolle kunsteducatie.

Ik heb werkervaring opgedaan in verschillende werkgebieden. Ik heb gewerkt in de jeugdzorg, waar ik kinderen en jongeren heb bijgestaan die te maken hadden met diverse uitdagingen in hun leven. Als schoolmaatschappelijk werker heb ik kinderen, ouders en docenten ondersteund bij diverse vraagstukken op school. Daarnaast heb ik ook ervaring opgedaan bij de rechtbank als griffiemedewerker. Hier heb ik inzicht gekregen in juridische processen en het belang van een eerlijk systeem.