Mella Schillemans

Terug naar ons team
Mella Schillemans

Mella Schillemans

Werkzaam in de regio’s Flevoland, Overijssel (Noord en Midden) en Gelderland (Midden)

Hoe mooi kan eigen kracht zijn?

Eigen kracht maakt wie je wilt zijn, geeft je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je je koers door het leven kan varen en daar waar nodig bij kan sturen, zodat je zingeving aan je eigen leven kan geven.

Helaas loop je soms door uiteenlopende omstandigheden vast en lukt het je niet om deze koers te behouden of te vinden. Vaak zijn er dan mensen in je omgeving die je de juiste ondersteuning bieden en motivatie kunnen geven om weer in je eigen kracht te kunnen staan. Maar wat als deze er niet zijn of je niet de juiste ondersteuning kunnen bieden?

Dan zijn er professionele begeleiders en coaches die je kunnen ondersteunen om in je eigen kracht te gaan staan en om deze te vergroten. Dit één van de uitgangspunten waar ik mij graag hard voor maak. Dit allemaal op eigen tempo en zonder dat er teveel verwacht word en er overprikkeling gecreëerd word. Als coach ben ik betrokken, heb ik inlevingsvermogen en sta ik graag naast je om daar waar nodig te ondersteunen. Ik ben flexibel en vrijwel altijd bereikbaar.

Achtergrond

Na jarenlang als fitnesstrainer te hebben gewerkt, wilde ik de mensen graag wat meer kunnen bieden dan alleen mijn kennis en ervaring in de sport. Ik wilde mijzelf breder in kunnen zetten en, naast alleen het fysieke gedeelte, ook een stukje mentale coaching meegeven. In combinatie met sport ben ik 7 jaar geleden als jongerenwerker aan de slag gegaan. In de loop van de jaren heb ik individuele begeleiding en coaching gegeven aan zowel jongeren als volwassenen uit verschillende specifieke doelgroepen zoals mensen met autisme, een verstandelijke beperking en psychische problematiek. Om mijn ervaringen, die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, kracht bij te zetten, ben ik gestart met de opleiding HBO Social Work waar ik binnenkort voor afstudeer.