Ralph de Boer

Terug naar ons team
Ralph de Boer

Ralph de Boer

Werkzaam in de regio’s Flevoland Noord, Overijssel (Noord-West) en Gelderland (Noord)

Oog voor de mens en naast de persoon gaan staan op hetzelfde level.

We zijn allemaal verschillend en iedereen heeft zijn eigen manier om met het leven om te gaan. Ik wil kijken naar de mogelijkheden die passen bij de persoon en zijn situatie.

Als de hulpvraag duidelijk is, is niet altijd direct duidelijk waar de oplossing ligt, die het beste en meest effectief werkt. Dit heeft tijd en onderzoek nodig. Door een goede coach-cliënt relatie op te bouwen, wordt duidelijk wat wel en niet werkt en creëren we maatwerk.

Inmiddels heb ik veel mensen met een hulpvraag gecoacht. Degenen die het nodig hebben, coach ik voor een langere periode; ik vind het belangrijk om een vast gezicht te zijn. Een goede coach-cliënt relatie opbouwen, heeft tijd en stabiliteit nodig.

Achtergrond

Vanaf 2006 ben ik me HBO gaan scholen en aan het werk gegaan in de zorg en welzijn. In de eerste 10 jaar heb ik met name ervaring opgedaan in het jongerenwerk. Daarnaast is muziek altijd een belangrijk element geweest in mijn leven. Ik heb altijd in bands gespeeld en doe dat nu nog steeds. Ik heb behoorlijk wat optredens gedaan en een aantal albums opgenomen in de studio. Wanneer de coaching/begeleiding erom vraagt integreer ik mijn ervaringen van muziek maken, luisteren en beleven in de coaching/begeleiding. Je kunt dan denken aan iets opnemen, samen muziek maken, praten over wat muziek voor jou betekent, etc.

Mocht je nog vragen hebben: mail, bel, sms of app me gerust.


Logo RdB
Kiwa keurmerk