Sandra Gerritsen

Terug naar ons team

Sandra Gerritsen

Werkzaam in de regio’s Utrecht en Gelderland (Midden, West en Zuid)

Ik help je graag (terug) naar je eigen wijsheid, zodat je ervaart dat je zélf de regie hebt over jouw leven.

Graag kijk ik samen met jou naar hoe autisme/ad(h)d/nah in jouw leven een rol speelt en wat je nodig hebt om meer geluk of vervulling te ervaren. Soms is vooral praktische hulp nodig (bijvoorbeeld hulp bij plannen en organiseren of bij het op orde brengen van je huishouden), maar vaak is ook ondersteuning bij rouw- en verliesverwerking helpend. Het kan gaan om verlies van baan of relatie, of om ‘verlies’ van dat wat er nooit was, maar wat je wel had gewild. Indien gewenst kijk ik met jou ook naar wat er in relatie met jouw omgeving anders kan. Soms is voorlichting aan je naasten nodig zodat jij beter wordt begrepen. Soms is het nodig om je werkplek aan te passen zodat dat deze beter geschikt voor je wordt.

Vanuit rust en met betrokkenheid coach ik jou en eventueel je omgeving (partners, gezinsleden, collega’s, etc.) zodat het mogelijk wordt écht jezelf te zijn, en je prettiger te kunnen verhouden tot je omgeving. Ik doe dat op een manier die bij jou past (pratend, middels rollenspellen of door (adem)meditatie). En op de plek die voor jou goed voelt: bij jou thuis, op je werk, buiten wandelend, of in mijn coachruimte. In mijn coaching kunnen/mogen alle levensgebieden aan de orde komen; ik werk tevens systeemgericht. Mensen ervaren mij als een rustig persoon, die snel aanvoelt wat er aan de hand is, die je spiegelt op je denken en doen, en die daarvoor een veilige bedding biedt.

Achtergrond

Ik ben afgestudeerd als loopbaanadviseur en jobcoach. Na enkele jaren allerlei studiekeuze-, loopbaan-, en re-integratietrajecten te hebben begeleid, heb ik een vervolg-coachopleiding gedaan en ben ik als zzp-er mijn coach-praktijk begonnen. De afgelopen 12 jaar heb ik vervolgens gewerkt als (team)coach en (mindfulness)trainer. Vooral aan mensen met autisme, ad(h)d, niet aangeboren hersenletsel, hoogbegaafdheid, hooggevoeligheid en burn-out klachten heb ik coaching en begeleiding geboden. Inmiddels ben ik ook werkzaam als adem- en lichaamsgericht coach/therapeut.


NOBCO, Nederlandse orde van beroepscoaches
Stichting ZZP Nederland
Kiwa keurmerk